Бившите членове на One Direction са в шок от смъртта на Лиъм Пейн

 
Те публикуваха в личните си профили в Инстаграм, че са опустошени от новината, че Пейн не е вече сред тях, пише life.dir.bg. Първи се включи Луис, който заяви: "Съсипан съм. Загубих единия си брат. Лиъм беше толкова позитивен, забавен и мил. Повече от съкрушен съм."
 
 
Нататък в текста си изпълнителят разказва за тяхната първа среща и колко е бил впечатлен от таланта, който има. "Лиъм беше невероятен автор на песни. Често говорехме да се завърнем отново в студиото. Той беше най-важната част от One Direction. Имаше дарба. Чувствам се истински късметлия, че животът ме срещна с него."
 
 
Малко след това и Зейн излезе с позиция: "Така и не успях да ти благодаря, че ме подкрепяше в един от най-трудните моменти в живота ми, Лиъм. Ти винаги беше до мен. Винаги позитивен и усмихнат. Показа ми, че съм обичан и разбран. Макар и по-малък от мен, ти винаги си бил по-разумен и винаги имаше мнение, което тежи. Винаги знаех, че каквото и да се случи, мога да разчитам на теб. Надявам се, че където и да си сега, си в мир със себе си. Обичам те."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
След като новината за трагичната смърт обиколи света, много изпълнители се включиха да изразят своите съболезнования. Сред тях бяха Парис Хилтън, Деми Ловато, Чарли Пут, Шон Мендес, Ед Шийрън и др.
 
31-годишният британски музикант бе намерен мъртъв, след като падна от третия етаж на хотел в Буенос Айрес. В изявление местната полиция съобщи, че е била изпратена на място след обаждане, в което е била "информирана за агресивен мъж, който може да е под въздействието на наркотици и алкохол". Според ВВС гостите на хотела потвърдили, че са чули силен шум от стаята му. Появиха се и снимки от апартамента му, на които се вижда изпотрошен телевизор и следи от обгаряне по дървената повърхност на мебелите.
По-късно аржентинската прокуратура разкри, че Пейн е бил почти в безсъзнание, когато е паднал от балкона. Детективите, които работят по случая потвърдиха, че от хотелската стая са били иззети редица забранени вещества, които разкриват, че преди смъртта си звездата не е бил на себе си.
 
В предварителния доклад на попзвездата се казва, че всичко сочи, че Пейн е бил сам, когато е починал. Прокурорите са взели пет показания от свидетели, включително от две жени, които са били с него в нощта преди смъртта му.

Свързани новини

Абсолютен шок

17.10.2024

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023