Анастейша - малката жена с големия глас днес празнува рожден ден

Малката жена с големия глас - така феновете наричат певицата Анастейша заради уникалния й дрезгав тембър
 
Днес американската изпълнителка празнува 53-ия си рожден ден, което е добър повод да си припомним някои любопитни факти от живота й. 
 
 
Анастейша определя стила си като sprock – комбинация от соул, поп и рок. 
 
Кариерата й стартира като танцьорка през 90-те. Големият й пробив е през 2000 година с дебютния й албум "Not That Kind", който се продава в милиони копия. Тогава певицата е 32-годишна.
 
"Not That Kind", "Left outside alone", "Paid My Dues", "Sick and Tired", "I'm Outta Love" са само част от емблематичните й хитове.
 
Анастейша е родена в Чикаго, Илинойс, в артистично семейство. Баща й Робърт Нюкърк е певец, а майка ѝ Даян Хърли е актриса.
 
Заедно със сестра си участват като танцьорки в различни шоупрограми, като през 90-те са и първите ѝ опити да пробие на музикалната сцена.
 
В младостта си поп звездата страда от болестта на Крон, а години по-късно пребори рак на гърдата. През 2013-та се подложи на двойна мастектомия, но за щастие към днешна дата певицата е в ремисия. 
 
Въпреки здравословните си проблеми, Анастейша не спира да пее и да танцува. През последните няколко години тя участва в няколко формата на шоуто Dancing with the stars. 
 
Анастейша се определя като непоправим оптимист. "Белезите ми са част от моето пътуване и напомнят за всички неща, през които преминах с мастектомията си. В този момент се чувствам чудесно", казва певицата, с която, слушайки музиката й, празнуваме заедно. 

Свързани новини

Певицата Anastacia инкогнито у нас

01.04.2019