Б.Т.Р., Кирил Маричков и Валди Тотев от Щурците представят "Не за мен"

Една от най-любимите български рок групи Б.Т.Р. реши да направи подарък на своите фенове с една вълнуваща колаборация.

"Не за мен" е песен заедно с легендарните музиканти от Щурците - Кирил Маричков и Валди Тотев. Съвместният им проект е романтичната и красива песен, посветена на стойностните неща в живота. Автор на музиката и текста е Славчо Николов.

В "Не за мен" чуваме двата гласа на Б.Т.Р. – Атанас и Славчо, заедно с гласовете на Щурците - Кирил Маричков и Валди Тотев.
 
"Славчо е като главния герой от сериала "Всички обичат Реймънд" – не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат....”  коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта. И добавя: "Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!"
 
Валди Тотев пък  определя песента и работата към нея като едно затвърждаване  и продължение на дългогодишното  им  приятелство с Б.Т.Р.
 
Песента е включена в 13-ия албум на групата "Пъзел", който предстои да бъде представен с концерт - премиера  на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Свързани новини

Празнуваме юбилей!

05.01.2024

Б.Т.Р. свирят на голям концерт в Операта

18.12.2023

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Дъщерята на Наско участва в поредицата

01.06.2023

Б.Т.Р. с концерт със симфоничен оркестър

10.04.2023