Били Айлиш пусна веган маратонки с Nike

Певицата Били Айлиш е една от многото знаменитости, които пускат собствени модни колекции дрехи и обувки. 

Спортният гигант Nike разкри дизайнерските маратонки Air Jordan, които са част от "веганската колекция" на изпълнителката. Певицата също се похвали със сътрудничеството с марката в профила си в Instagram. Носителката на Grammy следва стъпките на други хитови изпълнители, като Травис Скот и Дрейк, които също имат свои авторски "найкове". 

19-годишната мегазвезда споделя, че е било "сюреалистично преживяване" да си сътрудничи с марката Air Jordan по нейните собствени дизайни на оригиналните обувки, които носят името на легндата в баскетбола Майкъл Джордан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Толкова съм развълнувана, че най-накрая ще споделя с вас двата ми модела на Air Jordan!! Винаги съм ги обичала и беше невероятно и сюреалистично преживяване да ги създам, особено по устойчив начин (100% веган с над 20% рециклирани материали), пише звездата. Тя добавя още, че двата модела маратонки ще се пуснат в продажба на 27 септември. 

Двете линии на Nike са Air Jordan 1 KO и Air Jordan 15 в ярко зелен и телесен цвят. 

Били определено се вълнува от модата. Наскоро тя блесна на модния подиум на Met Gala 2021 в грандиозна рокля на Оскар де ла Рента. Певицата, която дефилира с огромен кринолин и дълъг шлейф, сподели по време на модното събитие, че се е шокирала, когато е разбрала, че все още не е забранено използването на кожи и други животински продукти в модната индустрия. Ето защо сега тя е особено горда от факта, че маратонките й са създадени без никакви животински продукти.  

Свързани новини

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Актьорски дебют за звездата

21.03.2023

Певицата иска да съхрани психиката си

08.03.2023