Адел обяви кога ще излезе новия ѝ албум

Адел се завръща с нов сингъл и албум!

Това не е изненада, тъй като феновете на британската звезда очакват новия й студиен запис от много време. В пост в Instagram преди броени часове обаче изпълнителката разкри, че четвъртият й студиен албум със заглавие 30 ще излезе на 19 ноември. 

"Албумът на новото десетилетие идва", съобщи Адел. Предишните албуми на певицата се казваха съответно 19, 21 и 25.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

 

В поста си в социалните мрежи Адел разказва за процеса по написването на песните. "Със сигурност не бях близо до мястото, където се надявах да бъда, когато за първи път започнах преди близо 3 години ", пише певицата." Точно обратното. Разчитах на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност, винаги съм го правила. И все пак там бях съзнателно - с желание дори, хвърляйки се в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!"
 
Тя продължава: "По пътя научих много истини за себе си. Изхвърлих много слоеве, но също така се увих в нови. Открих истински полезни и здравословни дейности, които да водя, и се чувствам като "най-накрая отново намерих себе си". Бих искала дори да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна". 

Адел разкрива още, че този тригодишен период е бил най-турболентният в живота й, визирайки развода си със Саймън Конеки и смяната на Острова с Лос Анджелис, където звездата живее в момента. Певицата оприличава творческия процес по писането на музика като добър приятел с бутилка вино в ръка, който е идвал при нея в трудните моменти. Адел завършва писмото си с: "Домът е там, където е сърцето х".

В скорошно интервю за Vogue певицата сподели, че албумът адресира раздялата й със Саймън Конеки, донякъде в полза на сина й. "Просто имах чувството, че искам да му обясня чрез този запис, когато той е на 20 или 30 коя съм и защо доброволно избрах да разглобя целия му живот в преследване на собственото си щастие. Понякога това го правеше истински нещастен. Това е истинска рана за мен, която не знам дали някога ще успея да излекувам.", разкри носителката на "Грами". 

Адел се завръща на сцената с нов сингъл

А ние вече нямаме търпение да чуем и видим пилотния сингъл "Easy On Me", за чиято премиера този петък - 15 октомври, изпълнителката обяви преди дни, публикувайки кратък тийзър на парчето. 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023