Westlife анонсираха новия си албум, чуй първия му сингъл - "Starlight"

Най-продаваната група на Обединеното Кралство за 21 век, Westlife, анонсира датата на излизането на първия си нов албум от две години насам - 26 ноември. 
 
Специалното издание от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, зашеметяващите им вокали с колекция от оригинални свежи поп химни и вълнуващи душата балади. То съдържа новия сингъл ‘Starlight’ и като бонус за феновете, нови записи на живо от хитовите сингли като ‘Flying Without Wings’, ‘World of Our Own’ и ‘Uptown Girl’. 
 
 
Wild Dreams е първият нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си №1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена. 
 
“Невероятно развълнувани сме да анонсираме новини за предстоящия ни нов албум, който следва страхотния успех на повторното ни събиране през 2019. Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като ‘Starlight’, както и силни и чувствени балади като ‘Always With Me’. Wild Dreams улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят“, казва бандата. 
 
Албумът е подбран от бандата по време на локдауна след като тя посети студия в Ирландия и използва домашно музикално устройство, което впечатляващо пропътува от дом на дом, за да запише песните. 
 
Новините за новия албум маркират началото на претъпкан график за Westlife, които ще излязат на първото си някога напълно разпродадено заглавно шоу в Wembley Stadium на 6 август 2022. 

Свързани новини

За първи път в своята история

15.08.2023

Горещите музикални премиери тази седмица

29.11.2021