Адел представи официалното видео на "Easy On Mе"

През тази седмица споменаваме името на Адел по-често от всякога.

Това е така, защото британската суперзвезда се завърна с новия сингъл "Easy On Mе", чието официално видео излезе днес. Изпълнителката разкри и кога да очакваме четвъртия й студиен албум. Записът, който носи заглавието "30", ще се появи през ноември и ще ознаменува новата декада в живота на певицата, която през тази година навърши 33 години. 

Адел обяви кога ще излезе новия ѝ албум

Поп иконата украси корицата на ноемврийския брой на списание Vogue. В интервюто си за списанието звездата разказва за сериозната трансформация във външния си вид.

През лятото пълничката преди дама изненада почитателите си с чисто нова визия. Адел се премести в САЩ, след като се разведе със Саймън Конеки. По думите й страдала от тревожност, а тренировките са я карали да се чувства по-добре и понякога е спортувала по три пъти на ден. Така, без сериозни диети, Адел е успяла да свали близо 30 килограма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Певицата посвещава новия си албум на нейния син, като по-думите й е имала нуждата да обясни, защо е избрала да "разглоби целия му живот в преследване на собственото си щастие". "Понякога това го правеше истински нещастен", споделя певицата пред Vogue.

В момента Адел има нов приятел - спортния мениджър Рич Пол.

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023