Джеймс Артър представи новия си албум и видеоклипа на "Deja Vu"

Джеймс Артър направи премиера на новия си албум "It'll All Makes Sense In The End", който по думите му е "най-личната му творба до момента". На обложката Джеймс е с по-младата версия на себе си. 
 
Британският музикант създава по-голямата част от музикалната си колекция по време на локдауна в къщата си в Съри. Изнасяйки се от Лондон, музикантът инвестира в звукозаписни уреди и изграждането на домашно студио. Той си създава безопасно убежище, в което се чувства удобно и може да бъде още по-откровен, не само за нещата, които го вдъхновяват, но и за нещата, които го притесняват:
 
"И изведнъж музиката започна да звучи страхотно. Още в началото имаше звук, към който се стремях и дори тогава звучеше като истински албум. Това е първият път, в който създавам музика на едно и също място, а не в различни студиа и това може да се чуе в песните. Има нещо наистина удобно в това да работиш в собствения си дом - успях да бъда по-уязвим от всякога.",  споделя Джеймс.
 
След като написва автобиографичните първи сингли "Medicine" и "September", артистът открито пее за любовта, зависимостта и дяволите, които го преследват в "Déjà Vu" - електро-рок песен, която е с голямо емоционално съдържание.

Новият албум на Артър е с подчертано рок звучене. "Видът рок, който обичам, е емо и поп-пънк, така че исках да се заема с този жанр. Лирически тази песен, както и много от другите, е звукът на някой, който много размишлява, много обработва и е наистина честен за това къде се е намирал в главата си.", споделя музикантът. 

Освен искрените изповеди в текстовете си, Артър пее и за неслучилото се бъдеще. Песента "Emily" е нежна, интимна песен за дъщерята, която певецът един ден може да има: "Идеята възникна от разговорите за това да имам деца. Бих ли бил дори добър баща? А ако прочетат за всички глупости, през които съм преминал? Няма значение“, разсъждава той.

С "SOS" певецът отново прави обрат: "Чувствам я като песен, определяща албума. Всичко, което исках да постигна, е в това парче. Има тежък рок, припев в стил 30 Seconds To Mars. След това в стиховете има рап, напомнящ този на Miguel. И накрая има хорово пеене. Във видеото вървя по улицата и пея на всички тези разбити души, хванати в капан в къщите си за една година."
 
 
До днес Джеймс Артър е издал три изключително успешни албума и има над 30 млн. продадени копия по целия свят.
 
It'll All Makes Sense In The End: 
 
Running Away
Wolves
Medicine
September
Always
Emily
Last Of The Whiskey
Never Let You Go
4000 Miles
Deja Vu
Ride
Avalanche
SOS
Take It Or Leave It

Свързани новини

Джеймс Артър с нов албум

30.01.2024

Певецът разглежда токсичните връзки

17.01.2024

Джеймс Артър с нов сингъл

22.08.2023

Нова песен на англичанина

31.05.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023