VICTORIA обръща нова страница с проекта "The Worst"

VICTORIA представя следващия си сингъл – "The Worst", част от серията "The Next Page". Това е и първото парче на българката след участието ѝ в конкурса Евровизия 2021. 
 
"Ще бъда искрена. Месеците след Евровизия бяха предизвикателство. Въпреки това, "The Worst" е вдъхновяваща песен, която създадохме с Мая Налани, Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон в Ротердам. Бяхме затворени в хотела за две седмици по време на конкурса и се отдадохме на творчество. Думите в песента описват този глас, който ти казва, че "на никого не му пука за теб", но не трябва да губиш себе си в това", споделя VICTORIA.
 
 
Премиерата на "The Worst" е част от участието на VICTORIA в престижния международен музикален форум MIDEM, който ще се проведе в средата на ноември. Там тя ще е българският представител в програмата Talent Exporter, даваща ѝ възможността да презентира своята музика пред изявени професионалисти от световния шоу бизнес. Родната звезда е сред едва 12-те внимателно селектирани артисти от цял свят. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на културата на Република България. 
 
Режисьор на live-видеото "The Worst" с премиерна дата 12-ти ноември и част от поредицата - "The Next Page", е Виктория Караколева. В трилогията "The Next Page" участват талантливите танцьори Васил Золумов и Тея Радева, a съавтор на концепцията е Димитрис Георгиев. 
 
VICTORIA е българският представител на конкурса Евровизия 2020 и 2021. През последните две години тя успя да се превърне в един от най-разпознаваемите български артисти в международен план, което единствено може да мотивира нея и екипа ѝ. Фокусът вече е поставен изцяло върху международната ѝ кариера. Както самата VICTORIA споделя, "Много малко емоции могат да се конкурират с това да имаш шанса да представяш страната си пред целия свят. Точно това чувство е един от основните ми творчески двигатели и заради него вече работя по следващо парче, което ще представя съвсем скоро."

Свързани новини

Край на тъгата, време е за сила

27.05.2024

Празнуване като през 1997

23.04.2024

Да се готвят София и Пловдив

16.04.2024

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Коледно настроение

28.11.2023