Лейди Гага - ослепителна на червения килим

В Лондон се състоя бляскавата международна премиера на забележителната кинопродукция на режисьора Ридли Скот "Домът на Gucci". Във филма главната роля е поверена на певицата Лейди Гага. 
 
Без да изневерява на себе си, демонстрирайки звездна класа и стил, достойни за най-бляскавата висша мода, Лейди Гага завладя червения килим на официалната премиера. Естествено, Гага позира в забележителна рокля на едноименната модна марка. 
 
 
За Лейди Гага това е втората голяма роля в киното след хитовия мюзикъл "Роди се звезда", за когото тя спечели Оскар, но за песента към филма "Shallow", заедно с Брадли Купър. Тук изпълнителката се цели още по-нагоре, тъй като прави ярко превъплъщение в Патриция Гучи - съпругата на наследника на модната империя Маурисио Гучи (Адам Драйвър). От новия трейлър на лентата чуваме неповторимия акцент, който певицата е репетирала в продължение на девет месеца.

На червения килим Гага сподели, че се е отдала на сто процента на ролята: "Когато става въпрос за изкуство, аз съм романтичка. Имах романтична връзка с героинята ми Патриция, със сценария. Гмурнах се с главата напред в този свят, защото тя няма нищо общо с мен".

Не по-малко ослепителни на червения килим в Лондон са нейните звездни екранни партньори - Салма Хайек, Камий Котен и Мадалина Даяна Генея, както и изключително изисканите актьори Адам Драйвър, Джарет Лето, Джеръми Айрънс и Джак Хюстън. Още снимки от събитието вижте в галерията.

Ще гледаме "Домът на Gucci" по кината у нас от 26 ноември.

Свързани новини

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Звездата празнува годишнина от дебюта си

23.08.2023

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

15.02.2023

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022