Пол Ръд - най-сексапилният мъж на планетата за 2021

Пол Ръд беше избран от сп. "People" за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2021, информира life.dir.bg. Актьорът, известен с ролята на Антмен във филмите на Marvel, "Така е на 40", "Баровки", беше представен като тазгодишния победител в "Късното шоу на Стивън Колбер" по телевизия CBN.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 
Той споделя за броя на списанието, който излиза на пазара този петък, че вероятно мнозина ще останат изненадани от оказаната му чест. "Осъзнавам много добре, как когато чуят, че аз съм избран, хората ще си кажат: "Какво?" Това не е фалшива скромност. Има толкова много хора, които трябва да получат това преди мен", споделя холивудската звезда.
 
Но, разбира се, Ръд няма да се откаже от титлата. Той шеговито се надява, че тя ще му осигури покана за "секси вечери" с предишни победители като Джордж Клуни, Брад Пит и Майкъл Би Джордан. Сред предишните популярни господа, завоювали първото място в класацията, са също Джон Леджънд, Дуейн "Скалата" Джонсън, Крис Хемсуърт, Идрис Елба, Адам Левин, Чанинг Тейтъм и Дейвид Бекъм.
 
"Предполагам, че ще бъда на много повече яхти. И вероятно ще се опитам да стана по-добър в размишленията на приглушена светлина. Обичам да размишлявам. Мисля, че това ще ми помогне да стана по-вглъбен и мистериозен. Очаквам това с нетърпение", казва артистът.
 
Пол Ръд прави пробива си в киното с ролята в хитовия филм "Баровки" (1995) с Алиша Силвърстоун. Снимал се е в няколко комедии, сред които "Новинарят", "40-годишният девственик", "Така е на 40". Той достига звездния си статут с ролята на Антмен във филми от вселената на Marvel.
 
Пол, който е на 52 години, допълва, че Джули - съпругата му от 18 години, първоначално е била "зашеметена", след като ѝ е съобщил новината, че е избран за най-сексапилния жив мъж. Двойката има две деца, Джак и Дарби, съответно на 17 и 12 години. "Беше много мило. След малко кикот и шок тя каза: "О, те най-накрая го разбраха", споделя мъжът, превъплътил се в най-малкия супергерой на големия екран.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pfizer Phatty

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024