Аврил Лавин се завръща с чисто новия сингъл "Bite Me"

Аврил Лавин пусна "Bite Me" - първата си нова музика след 2019, и дебютира в лейбъла на Травис Бейкър, DTA Records.  
 
"С Аврил сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне", казва Бейкър. 
 
 
Аврил продължава: "Винаги съм се възхищавала на Травис и работата му.  Първият път, когато работихме заедно, бе преди 15 години по албума ми The Best Damn Thing и наистина се радвах да го гледам как се развива към продуцента, който е днес. Прекарахме много време в писане на песни и в работа по записа заедно, а подписването с лейбъла DTA бе като съвършения дом за мен и музиката ми. Травис разбира гледната ми точка като музикант, креативния ми процес като артист и целите ми в този етап от кариерата ми. Вълнувам се да пусна "Bite Me". Това е химн за осъзнаването на стойността ти, какво заслужаваш, и да не даваш втори шанс, когато не го заслужават".  
 
"Bite Me" е съвместно продуциран от Бейкър, Джон Фелдман и Мод Сън. Официалното музикално видео – режисирано от Хана Лукс Дейвис –  е на финалните етапи от продукцията. Аврил ще стартира и световно турне през 2022.
 

Свързани новини

Аврил Лавин се сгоди

08.04.2022

Аврил Лавин пусна новия си албум

01.03.2022

Аврил Лавин с нов сингъл

17.01.2022

Avril Lavigne - "Tell Me It's Over"

13.12.2018

Албумът на Avril Lavigne идва

07.09.2017