Аврил Лавин с нов сингъл и дата на новия албум

Поп-пънк принцесата Аврил Лавин се завръща с нов студиен албум през февруари. 

"Love Sux" ще излезе на 25 февруари и ще бъде седмият албум в дискографията на канадската звезда. Певицата вече представи първия сингъл "Bite Me", който ознаменува завръщането на певицата на сцената и сътрудничеството й с лейбъла на барабаниста на Blink-182 Травис Бейкър.

В петък Аврил пусна и втория сингъл от албума "Love It When You Hate Me" feat. Blackbear:

Аврил се завръща към нейните пънк корени, за което едва ли може да има по-добър момент. Поп-рок и поп-пънк музиката влезе с пълна сила в световните класации през последната година, благодарение на успеха на изпълнители като Оливия Родриго, Måneskin, Machine Gun Kelly и др. 

"Good 4 U" на Оливия Родриго с рекорд в британската класация за хитове

През тази година се навършват 20 години от дебютния албум на Аврил "Let Go" - записът е признат за един от 30-те най-големи албума на жена изпълнител в Обединеното кралство за всички времена. 

Очаква се Аврил да адаптира един от хитовете от албума "Sk8er Boi" за големия екран, за да отпразнува годишнината от пробива си. Историята ще бъде, базирайки се на песента: "He was a boy. She was a girl. Can we make it any more obvious?" (Той беше момче. Тя беше момиче. Може ли да го направим по-очевидно?).Очакваме събитието по-късно през тази година. 

Свързани новини

Аврил Лавин се сгоди

08.04.2022

Аврил Лавин пусна новия си албум

01.03.2022

Аврил Лавин се завръща с нов сингъл

11.11.2021

Avril Lavigne - "Tell Me It's Over"

13.12.2018

Албумът на Avril Lavigne идва

07.09.2017