Mеrry Christmas от Eд Шийрън и Елтън Джон - чуй коледната им песен

Коледа вече е тук! Просто няма друг начин, след като си пуснахме новата песен на Ед Шийрън и Елтън Джон.

Двамата звездни британски изпълнители, които са много добри приятели, днес представиха коледния си дует, който безспорно повдига празничното настроение и обещава да заеме първите места в класациите по Коледа. 

"Mеrry Christmas" е горчиво-сладка песен, която празнува най-хубавото време в годината, но и ни припомня за "тези, които са си отишли", на фона на звън от камбани, шейни и хорово пеене. 
 
Това е една от трите песни, които звездите имат заедно от миналата Коледа, когато Елтън Джон дава идеята на Шийрън да запишат общ празничен сингъл. Идеята дошла след като неговата "Step Into Christmas" от 70-те се завръща в топ 40 на Обединеното кралство всяка година от 2017 г. насам. Именно ежегодният успех на този сингъл кара звездата да предложи коледната колаборация на хитмейкъра Шийрън.
 
Елтън Джон и Ед Шийрън записват нова коледна песен
 
Тогава Ед му казал, че е по-вероятно да се случи през 2022 г., но веднага усетил прилив на творчески идеи и започнал да пише текста. Приходите от сингъла ще бъдат за благотворителност и ще бъдат поделени между фондациите на двамата артисти. 

Свързани новини

Фенове полудяха по бельото на Ед Шийрън

30.11.2023

Важно!

25.10.2023

Ед Шийрън идва у нас!

20.10.2023

Певецът с уникално постижение

12.10.2023

Англичанинът може да бъде и лошо момче

05.10.2023