Мила Роберт изпраща годината с позитивно послание

"Все по-добре ще става“ е новият сингъл на Мила Роберт от нейния дебютния албум "Еготрип".
 
Записът бе номиниран за албум на годината. Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката. 
 
"Започнахме да я пишем в края на 2019-та, докато пътувахме из България за малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, докато работихме по песента с Явор на село (където направихме целият албум "Еготрип") и на шега изпях припева на "Не мога да спра да те обичам" на Д2 върху трака на "Все по-добре ще става" и ни прозчвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той за радост се съгласи. Огромни благодарности за това!“ , споделя Мила Роберт. 
 
Видеото е режисирано от самата Мила Роберт - "Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е.. много е странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата.  От нас зависи дали ще става по-добре." , казва певицата
 
Видеото съдържа карди от детството на Мила Роберт, първите и изяви на сцена, кадри от клипове, и моменти с приятели. 

Свързани новини

Мила Роберт и "KAZINO"

14.12.2023

Мила Роберт с един различен концерт

19.12.2022

Мила Роберт в "Непознатият подкаст"

22.03.2022

Мила Роберт с нова песен

04.06.2020

Мила Роберт с нов сингъл - "ТАКТ"

14.01.2020