Защо The Weeknd се състари на обложката на новия си албум

Днес излезе новият албум на The Weeknd "Dawn FM", очакван горещо от милионите фенове на канадската звезда.

На фона на повечето знаменитости, които правят какво ли не, за да изглеждат все по-млади и без бръчки, канадецът реши да се покаже на визията на албума като 70-годишен дядо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от The Weeknd (@theweeknd)

Всъщност, The Weeknd обича сюреалистичните визии. Припомняме ви, че на обложката на суперуспешния си албум "After Hours", певецът беше с увито с кървави превръзки лице, сякаш е тежко пострадал в катастрофа или пък се възстановява от пластична операция. Да, по-скоро е второто.

На новата си корица, която The Weeknd разкри във вторник, изпълнителят е умишлено състарен с 40 години, което явно е продължение на същата история. 

The Weeknd разкри какво означава превръзката в сценичната му визия

В коментар за превръзките от предишната му визия изпълнителят обясни, че лицето му е отражение на абсурдната култура на холивудските знаменитости и на хората, които се подлагат на манипулации, за да се харесат на някого и да бъдат оценени. 

Попитан сега защо умишлено прави лицето си все по-непривлекателно, хитмейкъра обяснява, че за него е важно хората да приемат, че да си привлекателен не е важно, но завладяващият разказ е. 

"Dawn FM" е петият албум на музиканта и излиза след най-успешния "After Hours" (2020).  Изданието включва 16 песни със специалното участие на Tyler, the Creator, Лил Уейн, Oneohtrix Point Never и Джим Кери.

"Слушах Dawn FM с моя добър приятел Ейбъл (The Weeknd) снощи. Беше проникновено, елегантно и ме накара да танцувам из стаята. Вълнувам се, че съм част от неговата симфония.", написа актьорът, който озвучава първата и последната композиции в албума.
 
ТРАКЛИСТ: 
 
01 Dawn FM
 
02 Gasoline
 
03 How Do I Make You Love Me?
 
04 Take My Breath
 
05 Sacrifice
 
06 A Tale by Quincy
 
07 Out of Time
 
08 Here We Go... Again
 
09 Best Friends
 
10 Is There Someone Else?
 
11 Starry Eyes
 
12 Every Angel Is Terrifying
 
13 Don't Break My Heart
 
14 I Heard You're Married
 
15 Less Than Zero
 
16 Phantom Regret by Jim

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023