Machine Gun Kelly и Меган Фокс се сгодиха

Горчиво за актрисата Меган Фокс и музиканта Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly!

Красивата актриса пусна в профила си в Instagram клипче, на което се вижда как рапърът пада на колене и ѝ предлага брак. И тя казва Да!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

"Забравихме за болката, с която се сблъскахме заедно за толкова кратък и луд период от време. Не осъзнавахме за работата и жертвите, които връзката ни ще изисква от нас, но бяхме опиянени от любовта. И кармата. Година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и се смяхме повече, отколкото си представях, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, и, както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да. ...и си пихме от кръвта един на друг...", пише в поста си Фокс. 

Музикантът пък показа красивия пръстен, който е подарил на годеницата си: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от the Blonde Don (@machinegunkelly)

 

Machine Gun Kelly и Меган Фокс се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Midnight in the Switchgrass" през 2020-та, като искрата помежду им пламва моментално. Двойката определено демонстрира много страстна връзка. Техните публични прояви ги направиха любима двойка на таблоидите, а актрисата и музиканта не се свенят да подхранват тази любов с визията си.

Това ще бъде първият брак за музиканта, който има дъщеря от предишна връзка. Фокс пък  беше омъжена за актьора Браян Остин Грийн, с когото има три деца. 

Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly изля душата си в песен

22.02.2024

Двойката явно преживява труден момент

16.02.2023

Machine Gun с нова компания на AMA's

22.11.2021

Меган Фокс и 50 Cent в "Непобедимите 4"

01.09.2021