Джейсън Момоа и Лиса Боне обявиха, че се развеждат

Една от най-романтичните любовни истории на Холивуд приключи.
 
Джейсън Момоа и Лиса Боне публикуваха съвместно изявление в Instagram, в което обявиха, че прекратяват брака си.
 
"Всички усетихме напрежението и промените на тези трансформационни времена... Разгръща се революция, и нашето семейство не е изключение... "И така, споделяме нашите семейни новини, а те са, че се развеждаме.", пишe двойката.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)

 
 
Двамата се срещат в джаз клуб през 2005 г., много преди Момоа да стане известен с първата си голяма роля на Хал Дрого в "Игра на тронове". Двамата имат две деца - син и дъщеря. 
 
Едрият актьор е споделял, че е харесвал смуглата актриса, която е по-възрастна от него с 12 години, още като е бил дете. "Откакто бях на осем и я видях по телевизията, си казах: "Майко, искам я тази!", каза преди няколко години Момоа пред водещия Джеймс Кордън в The Late Late Show.
 
От своя страна, 54-годишната актриса, чийто първи брак е с певеца Лени Кравиц, е признавала, че когато двамата се срещнали за първи път, любовта им е пламнала веднага. По думите й Момоа буквално я е "вдигнал и я е хвърлил през рамото си, в стил пещерен човек!". Не е трудно да си го представим... 
 
Така след дългогодишната си връзка, Момоа и Боне сключиха брак през през 2017 г., но четири години по-късно се развеждат. В изявлението си двойката пише още, че са споделили новината за развода си, не защото смятат, че е достойна за новините, но, за да могат да продължат с честност и достойнство да живеят живота си. Знаменитостите споделят още, че любовта им продължава и се развива, а двамата остават непоколебими в предаността към децата си. 

Свързани новини

Краят на една от най-стабилните двойки

18.09.2023

"Не пътувайте към Мауи!"

14.08.2023

Кевин Костнър се развежда

03.05.2023

Minecraft се превръща във филм

19.04.2022