Били Айлиш, Ye и Swedish House Mafia оглавяват Coachella напролет

Всяка пролет фенове на поп културата, меломани и инфлуенсъри от цял свят се събират в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, за да се насладят на едно от най-вълнуващите музикални събития – Coachella.
 
Кание Уест с трилогия за живота си, виж и новото му концептуално видео
 
Преди броени часове бяха обявени изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание, а Били Айлиш, Кание Уест - който официално смени името си и вече се подвизава само като Ye, Swedish House Mafia, Финиъс и Stromae са само част от артистите, които ще представят творчеството си пред 250-хилядната публика на фестивала.
 
Били Айлиш откровена за вредата от порното
 
Носителката на множество награди "Грами" Били Айлиш е най-младият изпълнител в историята, който ще оглави програмата на Coachella през април, за разлика от Ye и SHM, които за втори път в кариерата си ще бъдат хедлайнери на събитието. 
 
Класиката на Stromae в денс парти хита "Out Out" на Джоел Кори и Джакс Джоунс
 
След като последните две издания бяха отложени поради настъпилата пандемична обстановка, тази година интересът е по-голям от всякога, а билетите бяха изчерпани само за 24 часа.
 
Баткото на Били Айлиш - Финиъс О' Конъл представи дебютния си албум
 
За всички, които нямат възможността да присъстват, фестивалът ще бъде предаван на живо в официалния YouTube канал на Coachella.
 
(кликни върху постера за по-голям размер)

Свързани новини

До края на март в Строежа

22.03.2024

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024

Raye триумфира на наградите BRIT

05.03.2024