Какво се случва със Селин Дион

Канадската суперзвезда Селин Дион продължава битката със здравословните си проблеми. Певицата бе принудена да отмени северноамериканската част от турнето си Courage tour.

Певицата сподели, че страда от "тежки и постоянни мускулни спазми", които пречат на движението ѝ по сцената. Тя публикува актуалната информация за здравословното си състояние в социалните мрежи.

Здравните проблеми накараха Дион да отложи и шоуто си в Лас Вегас през октомври 2021 г. Тогава певицата написа, че е "с разбито сърце". Останалите концерти от нейното световно турне бяха пренаредени, но ето че сега се налага датите да бъдат отменени.

Лекарите, които се грижат за звездата са оценили състоянието ѝ и по думите на певицата, сега тя трябва да се вслуша в съветите им. "Наистина се надявах, че вече ще съм добре, но предполагам, че просто трябва да бъда по-търпелива и да следвам режима, който лекарите ми предписват", казва Дион в публикацията."Ще се радвам да възстановя добрата си форма, както и всички ние да преодолеем тази пандемия и нямам търпение да се върна отново на сцената", добавя изпълнителката на емблематичната "My Heart Will Go On" от филма "Титаник".

Говорейки за отмяната на северноамериканския етап от турнето си, Дион пише още, че е трогната от всички насърчителни думи, които феновете ѝ пишат в социалните медии. Тя усеща любовта и подкрепата на хората с цялото си сърце.

Все пак Селин успя да изнесе внушителната бройка от 52 концерта от турнето си, преди да настъпи пандемията през март 2020 г. Засега концертите в Европа, които промотират последния ѝ албум Courage, остават. Първите дати са в края на месец май във Великобритания.

Селин Дион е носителка на няколко награди "Грами" и  една от най-продаваните изпълнители на всички времена, като продажбите й надхвърлят 200 милиона в световен мащаб.

Това турне се превърна в едно дълго завръщане на канадската звезда на сцената. Преди няколко години Дион направи пауза в кариерата си, за да се съсредоточи върху семейството си. През 2014 г. певицата преустанови ангажиментите си, за да се грижи за болния си съпруг - композиторът и музикален продуцент Рене Анжелил, който почина в началото на 2016 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion)

Свързани новини

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Излезе новият албум на Céline Dion

19.11.2019

Céline Dion се завръща с Courage

28.10.2019

Céline Dion се завърна с три нови песни

19.09.2019

Céline Dion - “Flying On My Own”

11.06.2019