Със сълзи в очите Адел отмени концертите си в Лас Вегас

Адел отложи старта на шоуто си в Лас Вегас. "Аз съм изключително разстроена и притеснена, и много съжалявам", каза певицата в специално видео съобщение, в което трудно преглъщаше сълзите си. 

В емоционалното послание певицата обясни, че голяма част от екипа ѝ е с ковид, и има закъснения на доставки на важна техника. За минута и половина Адел повтаря думата "съжалявам" многократно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

"Будни сме от над 30 часа и се опитваме да направим нещо, но времето свършва, и аз съм изключително разстроена и притеснена, и много съжалявам за всички, които са пътували. Много, много съжалявам. Ще насрочим други дати - вече работим по това. Всички представления ще бъдат изнесени и ще видите каквото трябва. Много съжалявам. Просто не е възможно.", казва певицата.

Отлагането е много неприятно за стотици фенове на звездата, които са пътували, за да присъстват на концерта й тази вечер. От днес в продължение на три месеца Адел трябваше да пее пред 5000 души в емблематичния "Сизър Палас". Адел не е изнасяла голям концерт от юни 2017 г., когато пя пред близо 100 000 души на стадион "Уембли". 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023