Риана е бременна! Ето как певицата обяви бебето, което очаква с A$AP Rocky (галерия)

Както подобава на ефектна звезда като нея, Риана обяви новината не по-малко ефектно.
 
Риана стана национален герой на Барбадос 
 
По време на разходка в мразовитото време с любимия си, рапъра A$AP Rocky, 33-годишната певица беше разголила демонстративно вече доста закръгленото си коремче, което не оставяше никакво съмнение за щастливото събитие, което очаква. Новината разкриха снимки, публикувани от списание "People" и макар да ги наричат "папарашки", фактът, че никой друг не е снимал двойката, намеква, че вероятно от изданието са си платили за привилегията да съобщят новината първи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 
Спонтанната (или не ;-)) фотосесия на двойката е станала през почивните дни. Под ярко розовото яке на изпълнителката, чиято модна и козметична марка я превърна в една от най-богатите жени на света, се подава коремчето ѝ, над което се спуска и бижу със златен кръст и цветни камъни. На една от снимките, заснети в Харлем, където A$AP Rocky е израснал, рапърът целува бъдещата майка по челото, докато се наслаждават на снежна разходка на открито. 
 
Риана е най-богатата певица, но печалбите й не са от музиката
 
Още през май A$AP Rocky разказа на GQ за романса си с Риана , като я нарече "любовта на живота ми", припомня life.dir.bg. Когато го попитаха какво е да си във връзка, той каза: "Толкова по-добре. Толкова по-добре, когато имаш Единствения човек! Тя е една на милион - когато го осъзнаваш, знаеш, че тя е Единствената!

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024