"King": Кралско завръщане от Florence + The Machine

Florence + The Machine пуснаха нов сингъл, озаглавен "King". Режисьорката Отем де Уайлд стои за пищната визуализация на парчето. 
 
Флорънс Уелч пусна откровено изявление за песента, в която певицата споделя много лични емоции: "Като артист, аз никога не съм мислила в действителност за това, че съм жена. Сега се сблъсках с това. Винаги съм била точно толкова добра като мъжете. Но сега, мислейки си за себе си като за жена в трийсетте и за бъдещето си, изведнъж усетих това разкъсване между моята идентичност и моите желания. Това да бъда изпълнител, но и да искам семейство се оказа не е толкова лесно за мен, колкото за моите колеги от мъжки пол. Изградих себе си почти изцяло по модела на моите идоли, но за първи път усетих, че стената се срутва и аз трябва да взема решения, които те не са правили, защото не им се е налагало."

Новият албум на групата ще бъде първият им след "High As Hope" от 2018 г. През 2020 г. излезе сингълът "Light Of Love", а след това групата озвучи кинохита "Круела" с водещата песен "Call Me Cruella". Florence + The Machine се готвят да се завърнат и на живо през това лято, като са обявили концерти на много европейски фестивали.

Свързани новини

Florence and the Machine: "Dance Fever"

13.05.2022

Florence + The Machine се завръщат

23.02.2022

Florence + the Machine с нов сингъл

12.05.2021

Florence + the Machine с юбилей

29.07.2019

Florence + the Machine с песен от небето

13.04.2018