Чувствена, нежна и влюбена: Мария Илиева представя "Любов"

Дългоочакваната премиера на най-новия сингъл на Мария Илиева "Любов" е вече факт. 
 
"Любов" се ражда още през пролетта на миналата година и може да се каже, че е плод на любовта. Вдъхновена от най-искрените чувства, Мария Илиева сътворява въздействащо и обаятелно обяснение в любов. Признава, че то не е отправено конкретно към любимия човек, а може да се отнесе към всекиго – към децата, близките, дори Бог.
 
 
Скъпи приятели и съмишленици се включват в аудио записите на песента: клавишните са записани от маестро Живко Петров, бас китарата – от Веселин Веселинов – Еко, барабаните – от Димитър Семов, а челото – от Христо Танев. По програминга Мария работи с Боян Христов.
 
Режисьор на видеото на "Любов" е Валери Милев, а оператор – номинираният за операторско майсторство от фестивала Sundance 2017 българин Орлин Руевски. "Винаги е удоволствие да работя с професионалисти," споделя Мария. "Безкрайно щастлива съм и благодарна на всички, които вкараха частица от таланта си в тази моя първа авторска песен. Щастлива съм, че мога да я представя и по най-красивия начин през погледа на невероятния и мой много добър приятел Валери Милев. Както с него се шегувахме, "Любов" представя "класическата Мария Илиева" и се надявам да ви хареса!"

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева продължава на латиновълна

28.07.2020