New Kids On The Block и сензационното им завръщане с "Bring Back The Time"

New Kids On The Block пак са тук!

Една от култовите момчешки банди от 80 и 90-те години на миналия век прави тотален фурор с новия си сингъл "Bring Back The Time". В парчето участват и други деветдесетарски легенди - Salt-N-Pepa, En Vogue и Рик Астли.

Денс-поп песента е посветена на носталгията по младостта и отминалото време. Видеото също възкресява култови клипове от 80-те, а клипът определено успя да ни разсмее.

New Kids On The Block съвсем сериозно се завръщат на сцената. Те обявиха и турне, което започва през месец май. 

Групата е основана през далечната 1984 година в Бостън. Съставът ѝ включва братята Джордан Найт и Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Дони Уолбърг и Дани Ууд. Бивш член на формацията е Марк Уолбърг. 

Момчетата се радват на голям успех в края на 80-те и началото на 90-те години и продават над 80 милиона копия в целия свят, което ги прави една от най-продаваните групи на всички времена. Разделят се през 1994 г., като правят няколко неуспешни опита за реюниън до 2008 година, когато успяват да се съберат и да издадат два нови албума и няколко компилации. Последният им студиен запис "10" обаче е отпреди близо 10 години, така че днешното завръщане безспорно е събитие. 

Свързани новини

Бой банда от 80-те години се завръща

11.03.2024

Donnie Wahlberg не се отказва от NKОТB

03.06.2013