Новата музика от изминалата седмица: Камила Кабейо и Ед Шийрън, Coyot, Джъстин Бийбър, Джеймс Артър, OneRepublic и още!

Камила Кабейо и Ед Шийрън - "Bam Bam"
 
Камила Кабейо представя първия си трак за 2022 - "Bam Bam". 
 
 
Най-смелото и най-ярко нейно парче до момента, то е записано в колаборация с Ед Шийрън, с когото изпълнителката е работила преди върху хитовия сингъл "South of the Border" от 2019.
 
Dimitri Vegas & Like Mike - "Shooting Darts"
 
Белгийските продуценти и диджеи се обединяват с мароканеца R3HAB и италианския пионер в електронната музика Prezioso, за да представят новия си сингъл "Shooting Darts".
 
 
Новото парче съчетава в себе си поп и съвременна електронна музика, и преминава през един наистина емоционален спектър, благодарение на еластичната басова линия и завладяващите женски вокали.
 
Coyot, The Prince Karma и Калай Саундърс - "Why"
 
Това е новият проект на Coyot, след последния му хит "Remember", който се изкачи до първите позиции в музикалните класации на Гърция, България, Румъния, Русия, Хърватия и др. 
 
 
"Why" е идеалната комбинация между западна музика и етнически мотиви, перфектно съчетани с емоционални вокали и усещане за лято.
 
Ома Лей и Джъстин Бийбър - "Attention"
 
Афро фюжън звездата Ома Лей затопля зимата с новия си глобален хит "Attention" с участието на Джъстин Бийбър. 
 
 
Интимната секси мелодия улавя енергията на знойна клубна нощ. Режисирано от Колин Тили (Кендрик Ламар, Джей Балвин, Карди Би), чувственото видео се опира на опияняваща атмосфера, а Лей и Бийбър влизат в безгрижен режим, докато биват съблазнени от нажежени пламъци на огненото парти. 
 
Charli XCX - "Baby"
 
Charli XCX пусна трака "Baby", придружен от впечатляващо видео, режисирано от Имоджин Страус и Люк Орландо. "Baby" е една от първите песни, които Charli е написала за албума и е една от нейните фаворити от траклиста.
 
 
"Baby" е приказка за овладяването на и сигурността в себе си, перфектно обобщаваща мисълта и отношението зад записа. Видеото илюстрира желанията на Charli с невероятна рутина, хореографирано от Nathan Kim. 
 
OneRepublic - "West Coast"
 
"West Coast" е вторият сингъл от предстоящия шести студиен албум на OneRepublic. 
 
 
Разказваща за красотата на щата Калифорния, "West Coast" е вдъхновена от музиката на групи като Gorillaz, The Beach Boys, The Mamas и the Papas.
 
Беки Хил и Galantis - "Run"
 
Беки Хил представи новия си сингъл "Run", в който за първи път си партнира с шведските музикални продуценти Galantis.
 
 
"Изключително щастлива съм, че имах възможността да работя с професионалисти като Galantis. Написах "Run” заедно с най-добрия ми приятел MNE, с когото творя повече от 10 години. Случи се някаква магия. Изпитах същото чувство, както когато създадохме дебютното ми парче "Losing Back” през 2012. Вярвам в успеха на всеки мой нов проект, особено в този. Участието на Galantis го прави много специален", споделя изпълнителката.
 
Джеймс Артър x You Me At Six feat. Джош Франчески - Lose My Mind
 
Джеймс Артър се присъединява към Джош Франчески от You Me At Six за колаборацията "Lose My Mind".
 
 
"Наистина съм развълнуван да представя тази рок песен и да надграждам над себе си и влиянията, които ме ръководят. Толкова се вълнувам, че Джош реши да се присъедини, наистина харесвам гласа му.", коментира Джеймс.
 
Alok, Алън Уокър и Kiddo - "Headlights"
 
"Супер развълнуван съм да си колаборирам с Alan по първата ни оригинална колаборация и този път с Controversia, което го прави още по-специално."
 
 
"Това е първия проект, по който работя с Alok, и не мога да съм по-щастлив да си колаборираме. Да мога да правя музика с други DJ-и и талантливи изпълнители като Kiddo, чийто уникален глас перфектно пасва на трака, е винаги удоволствие."
 
Regard x Years & Years - "Hallucination"
 
Regard се обединява с поп сензацията Years & Years за новия им денс сингъл „Hallucination". 
 
 
Новото парче, което е първото на Regard за 2022, е поредно доказателство за таланта на музикалния продуцент, който той доказва чрез експериментиране с диско и синт-поп от 80-те. 
 
Clean Bandit & A7S - "Everything But You"
 
Clean Bandit се завърнаха с първата си песен за 2022 - "Everything But You", с участието на шведския артист A7S. 
 
 
Еуфоричен и заразителен трак  за търсенето на утеха в „заедността“, "Everything But You" е писан заедно с хитмейкърите Digital Farm Animals (Дуа Липа, Мими Уеб), Plested (Little Mix, Люис Капалди), Франклин (Mabel, Стийв Ейоки) и Том Гренан. 

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Stromae пя с българския хор Yasna Voices

14.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022