Роби Уилямс е без дом и търси къде да се установи

Роби Уилямс казва, че семейството му в момента няма свой дом и обсъждат къде и каква къща да си купят, след като продаде всичките им имоти.
 
Певецът продаде имението си в Лос Анджелис на рапъра Дрейк за 35 милиона лири, при частна сделка. През януари той продаде къщата си в Уилтшир за 6,75 милиона паунда, напомня life.dir.bg.
 
Пред водещите на радиопредаване в Австралия музикантът призна: "Всъщност не сме никъде. В момента нямаме жилище, продадохме имотите и се се опитваме да се разберем, да решим къде ще живеем". Той сподели, че с четири деца, ситуацията е като Руби-кубче - как да се наредят нещата добре, дали да ходят на училище, или да се обучават вкъщи. Ако ходят в училище, по-малко го виждат, защото той пътувал.
 
 
Роби се пошегува, че ако издаде подробности за сделката с Дрейк, ще си навлече неприятности. Той и жена му Айда Фийлд имат четири деца - 9-годишната Теодора, 7-годишният Чарлтън, 3-годишната Колет и 2-годишният Бо.
 
Звездата от Take That говори и за своя биографичен филм "Better Man": "Снимам филм в Австралия. За нарцисист, какъвто съм, това е прекрасен проект, защото всичко е за мен и моя живот. Историята е за сочните парчета, преди да загубя тестостерона си. Ще трябва да играя себе си в голяма част от филма".
 
Роби е избирал млади австралийски звезди да играят Take That в биографичния филм. Историята се адаптира от австралийския филмов режисьор Майкъл Грейси, който режисира "The Greatest Showman".

Свързани новини

Роби Уилямс скоро пуска нов албум

10.01.2023

Роби Уилямс обяви европейско турне

28.09.2022

Роби Уилямс направи рекорд

20.09.2022

Роби Уилямс с нов албум

09.09.2022

Роби Уилямс може да пее на Евровизия

09.06.2022