Бионсе не спечели Оскар, но обра овациите с изпълнението си

Бионсе направи изключително изпълнение на "Be Alive" -  номинираната песен от филма "Методът Уилямс", посветен на  семейството на тенистките Винъс и Серина Уилямс.
 
Шоуто обаче не се състоя в "Долби тиатър", а на тенис корта в Комптън, където тенис звездите са тренирали като деца. Заедно с R&B кралицата, като феерия в жълто, са десетки танцьори и оркестър. В края на видеото се появява дъщеричката на Би - Блу Айви. 

Удар на сцената на Оскарите, фаворит стана филмът с кауза "CODA"
 
Песента откри наградната вечер на Холивуд, която ще се запомни най-вече с фигурата на Уил Смит. Актьорът спечели Оскар-а за ролята си на Ричард Уилямс - бащата на тенисистките, но преди това удари комика Крис Рок, който неуместно се пошегува с жена му от сцената. По-късно Смит се извини, а комикът каза, че няма да повдига обвинение срещу колегата си. 
 
Песента бележи първата номинация на Бионсе за Оскар. Певицата обаче не спечели - статуетката отиде при водещата песен от последния филм за Джеймс Бонд "No Time To Die" на Били Айлиш и брат й Финиъс. Останалите номинирани в категорията за оригинална песен бяха "Dos Oruguitas" от отличената анимация "Енканто", "Down to Joy" на Ван Морисън от "Белфаст" и "Somehow You Do" на Реба Макентайър от драмата "Four Good Days".

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Бионсе потопена в кънтри музиката

15.03.2024

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиняват Бионсе в плагиатство

19.12.2023