Алек и Хилария Болдуин ще имат седмо дете

Хилария Болдуин обяви, че със съпруга си Алек Болдуин очакват седмото си дете тази есен.
 
Бившата инструкторка по йога пусна видео в Instagram, на което се вижда как със съпруга си съобщават новината на другите си деца. Доколкото е известно едно от тях е от сурогатна майка, а останалите са плод на любовта между двамата. Преди две години двойката имаше нещастието да изгуби едно детенце, преди да се роди.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

 
 
"След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуваща новина и огромна изненада: още едно Baldwinito идва тази есен. Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно и сме изключително щастливи от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер развълнувани! Новото ни бебе е светъл лъч в живота ни. Благословия и подарък в такива несигурни времена.", пише многодетната майка. 
 
За Алек Болдуин това ще бъде осмото дете - актьорът има 25-годишна дъщеря Айрланд от първата си съпруга Ким Бейсинджър. 
 
В публикацията си Хилария Болдуин не споменава трагедията, която наскоро се случи на снимачната площадка на филма на мъжа й "Rust". 
 
Съпругът на Халина Хътчинс ще съди Алек Болдуин за убийство
 
На 21 октомври миналата година Алек Болдуин отне живота на операторката Халина Хъчинс, стреляйки с необезопасено оръжие по време на снимките на уестърна "Rust''. Нейното семейство го съди, както и другите засегнати, като се твърди, че правилата за безопасност не са били спазени. Заведени са още поне четири други иска. 

Свързани новини

Алек Болдуин се разплака в съда

15.07.2024

Ще влезе ли в затвора Алек Болдуин?

12.07.2024

Възходите и паденията на фамилия Болдуин

07.06.2024

Съдебната сага няма край

23.10.2023

Свалиха обвиненията от Алек Болдуин

21.04.2023