Алек и Хилария Болдуин ще имат седмо дете

Хилария Болдуин обяви, че със съпруга си Алек Болдуин очакват седмото си дете тази есен.
 
Бившата инструкторка по йога пусна видео в Instagram, на което се вижда как със съпруга си съобщават новината на другите си деца. Доколкото е известно едно от тях е от сурогатна майка, а останалите са плод на любовта между двамата. Преди две години двойката имаше нещастието да изгуби едно детенце, преди да се роди.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

 
 
"След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуваща новина и огромна изненада: още едно Baldwinito идва тази есен. Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно и сме изключително щастливи от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер развълнувани! Новото ни бебе е светъл лъч в живота ни. Благословия и подарък в такива несигурни времена.", пише многодетната майка. 
 
За Алек Болдуин това ще бъде осмото дете - актьорът има 25-годишна дъщеря Айрланд от първата си съпруга Ким Бейсинджър. 
 
В публикацията си Хилария Болдуин не споменава трагедията, която наскоро се случи на снимачната площадка на филма на мъжа й "Rust". 
 
Съпругът на Халина Хътчинс ще съди Алек Болдуин за убийство
 
На 21 октомври миналата година Алек Болдуин отне живота на операторката Халина Хъчинс, стреляйки с необезопасено оръжие по време на снимките на уестърна "Rust''. Нейното семейство го съди, както и другите засегнати, като се твърди, че правилата за безопасност не са били спазени. Заведени са още поне четири други иска. 

Свързани новини

Съдът взе решение

01.02.2023

Докладът на ФБР излезе

15.08.2022

Все пак ще довършат "Rust"

18.05.2022

Глобиха продуцентите на "Rust"

21.04.2022

Алек Болдуин на съд за убийство

16.02.2022