Алек Болдуин и голямото му семейство с риалити шоу

Подобно на фамилия Кардашиян, на малкия екран ще излезе и риалити шоу за семейството на Алек Болдуин. Шоуто е насрочено за премиера през 2025 г. по TLC.

Във видео, публикувано в акаунта на 66-годишният актьор, заедно със съпругата му Хилария седят един до друг, докато тя казва на зрителите, че имат голямо съобщение за споделяне. След това Алек се пошегува, че някои фенове може да предполагат, че разкриват, че очакват друго дете, но добави: "Боже, не". Те споделят, че искат зрителите да видят "възходите и паденията" на живота със седемте им деца, които са на възраст между 19 месеца и 10 години. "Каним ви в нашия дом, за да преживеете възходите и паденията; доброто, лошото, дивото и лудото. Домът е мястото, на което обичаме да бъдем най-много. Ние сме семейство Болдуин и ще ни гледате по TLC! Бог да ви помага на всички", заяви двойката в социалната мрежа Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)



Съобщението на филмовата звезда дойде месец преди да бъде изправен пред съда за непредумишлено убийство на операторката Халина Хътчинс по време на стрелба на снимачната площадка.

Алек Болдуин и съпругата му, обаче, станаха жертви на брутални подигравки в социалните мрежи, след като обявиха, че стартират риалити шоуто, най-широко разпространената от които е, че актьорът се е съгласил с проекта, за да финансира правната си защита. Не са малко и злостните стрели насочени към 40-годишната Хилария, като се припомни скандалът от 2020 г., когато стана ясно, че тя е фалшифицирала испанския си произход.

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024