"Домът на дракона" сезон 2 започва на 17 юни

След две години очакване, на 17 юни, излиза вторият сезон на "Домът на дракона". Продукцията обещава още повече драма, конфликти и… огън, които са в основата на успеха на предходния сериал "Игра на тронове". 

Стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд забави с месеци осемте нови епизода на "Домът на дракона". Действието в сериала се развива два века преди това в "Игра на тронове". Интригата в новия сезон се пази в тайна, но въпреки това, според трейлърите, феновете могат да предполагат, че жените ще играят по-голяма роля. Всичко ще е по-мащабно, включително баталните сцени, сподели писателят Джордж Р. Р. Мартин, който е автор на романите, стоящи в основата на сериалите.

Актьорският състав на сезон 2 включва завръщащите се актьори Мат Смит, Оливия Кук и Ема Д'Арси, както и новите лица Абубакар Салим, Гейл Ранкин и Фреди Фокс. 

Първият сезон на "Домът на дракона" излезе през 2022 г., а първият епизод от него събра 10 млн. телевизионни зрители само в САЩ.

Според създателите на филма "Домът на дракона" е по-мрачен в сравнение с "Игра на тронове".

Свързани новини

За радост на феновете

17.07.2024

След дълга битка с рака

16.07.2024

Сагата продължава

15.07.2024

Шарън Стоун след инсулта

12.07.2024

Продължение на успешен хит от 2006 г.

11.07.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0