Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен

През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април).
 
Изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо новата му програма. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му. Влади Ампов не спира да създава музика, която публиката обича и пее заедно с него.
 
Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото "Утре отново"
 
В края на февруари Графа представи новата си песен "Утре отново", която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал "Мен на ме мислете". "Утре отново" звучи в три версии – оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях докосва по различен начин меломаните.
 
Преди месец майсторът на концертите обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. 
 
Графа и Веско Ешкенази създават магия в общата си песен "Ванилия"
 
Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен театър Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летен театър  Бургас на 16 юни, Летен театър Варна – 15 юли, Летен театър при Военен клуб, Русе – 16 септември. Билетите са вече в продажба и истинските фенове бързат да купят своя пропуск за неповторимото лятно музикално преживяване с Графа.
 

Свързани новини

Графа с нов сингъл и видео

13.10.2022

Графа става хит в Чехия

05.10.2022

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022

Местят концерта на Графа в Пловдив

10.06.2022