mitko. пусна новия си сингъл "How do you Know?"

"How do you Know?" е първият сингъл на mitko. от предстоящия му едноименен албум.
 
От 2010 mitko. е композирал, записвал и продуцирал музика в различни проекти и сега налице е първият му самостоятелен трак, който излиза с разтърсващ клип. Вдъхновенето е главната движеща енергия зад неговата музика, както и искреността, силната емоция, заряд и послание, които всяка една негова песен носи със себе си. 
 
 
Музиката му е изключително разнообразна, от модерен Pop до Arena Rock с примеси от най-различни стилове, които създават специфичния звук и вайб на mitko. в крайния резултат от музиката му. През май месец предстои да излезе и втория му сингъл от същия албум.
 
"How do you Know?", сингъл от албума, носещ същото име, е песен за "войната между хората", ужаса, гнева, както и безусловната любов, помощ и съпричастност, които всяка една война носи и оставя след себе си. Песента предава послание за надежда, мир, любов и единство, чието начало може да бъде дадено от всеки един конфликт, породен между хора, както и за избора на един по-добър и светъл развой, поглеждайки навътре в себе си. 
 
Поставяйки на преден план през какво преминават, чувстват и правят хората в ситуация на война, песента пресъздава и дълбок вътрешен диалог между двама войници от двете страни на бойното поле: "Как знаеш, че аз съм твой враг?", "Как отсъждаш, че е време за моето сърце да спре?", "Как знаеш кого да убиеш, кого да следваш и къде?".

Свързани новини