Kids' Choice Awards 2022: Ето кои са любимците на децата

"Спайдърмен: Няма път към дома" беше избран за любим филм на наградите "Изборът на децата" (Kids' Choice Awards 2022).
 
Звездите в суперпродукцията Том Холанд и Зендая бяха отличени съответно като любим актьор и любима актриса, предаде БТА. 
 
"Енканто" на "Дисни" спечели приза за любима анимация. Кинозвездата Скарлет Йохансон, с чийто глас говори Аш в "Ела, изпей! 2", беше отличена като любим озвучаващ актьор в анимация.
 
Призът за любимо телевизионно шоу беше присъден на поредицата "Училищен мюзикъл". Звездите й Джошуа Басет и Оливия Родриго бяха избрани съответно за любим телевизионен актьор и любима телевизионна актриса в детски сериал. 
 
Поредицата "i-Карли" беше отличена в категорията за любимо семейно телевизионно шоу. Звездата й Миранда Косгроув спечели приза за любима актриса в семейна поредица. В съответната категорията при мъжете наградата отиде при Том Хидълстън за ролята на Локи в едноименния сериал.
 
"Спондж Боб Квадратни гащи" получи отличието за любима анимационна поредица, а "Америка търси талант" - за любимо риалити шоу. 
 
В музикалните категории Били Айлиш спечели наградите за любим албум за "Happier Than Ever" и за песента от него със същото заглавие. 
 
Като любим изпълнител, изпълнителка и група бяха отличени съответно Ед Шийрън, Ариана Гранде и K-Pop групата BTS.
 
Наградите "Изборът на децата" на детския телевизионен канал Nickelodeon се определят чрез гласуване от зрителите и отличават най-доброто в киното, телевизията, музиката и спорта през изминалата година. 
 

Свързани новини

Ето кой спечели "Еми"

17.01.2024

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Отменят наградите "Еми"

28.07.2023

"Еми": номинациите

14.07.2023

"Грами" добави три нови категории

14.06.2023