Sofia Live Festival обяви първо подгряващо събитие

Две горещи музикални събития ще върнат спомените от първото издание на фестивала за градска култура и музика Sofia Live Festival и ще ни подгреят за тазгодишното издание.

Пистамашина, Стругаре, Жлъч, Гривогор и Гена ще се качат на сцената на Sofia Live Club на 15 и 16 април.

Магичната Акуа Нару ще пее на Sofia Live Festival
 
Този петък на сцената на столичния клуб ще се качат Жлъч, Гривогор и Гена с ексклузивния си проект Порно Звезди от Средновековието. В есенцията си това е рап банда, която звучи много добре на живо. Зад микрофоните са Жлъч и Григовор, на скречове и кътове е Гената, бийтбокс и спецефекти машината е Трашера, барабаните управлява Стефан Цеков, бас линиите – Евден Димитров, а на тромбон, синтове, тромпет, Ableton Live и каквото-си-поиска свири Божидар Василев – Trombobby. Сетовете на Порно звезди от средновековието включват песни на бандата So Called Crew (съставляващи половината група). Участията им са рядкост, но на 15-ти април ще се съберат специално за подгряващото пролетно събитие на Sofia Live Festival 2022.
 
На 16-ти пък ще видим отново страхотните Пистамашина и Стругаре, а за музиката преди изпълненията им на живо ще се погрижи култовата Жулиета Интергалактика. 
 
Билети в мрежата са на цена 25 лева. На място в деня на концерта ще са 30 лева. 

Свързани новини

Sofia Live Festival - всички артисти

17.05.2022

Джордан Ракей с първо шоу на Балканите

18.04.2022

Sofia Live Festival обяви още артисти

01.04.2022

Sofia Live Festival 2022 - първи новини

01.03.2022

Ето как премина Sofia Live Festival

21.06.2021