Магичната Акуа Нару ще пее на Sofia Live Festival

Втора доза интересни чужди и български артисти се включват към програмата на SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се проведе в кроя на юни в Sofia Live Club и Арена София (Колодрума) в Борисовата градина.
 
Това са Акуа Нару (Akua Naru), Children of Zeus, Lunikk и The Kobras, които се присъединяват към вече обявените изпълнители.
 
Sofia Live Festival разкри първите артисти от програмата си
 
След два напълно разпродадени концерта в София, хип-хоп любимката с неповторим глас Акуа Нару пристига заредена с още много нова музика, която българските й фенове ще чуят на 26-ти юни 2022, на Арена София.  Магетичната певица ще представи най-новият си албум "The Black magnificent", който трябва да излезе тази пролет. Проектът е в титанично сътрудничество с базираното в Бруклин дуо The Ruff Pack.

 
Песните на Акуа Нару предлагат на публиката едно музикално пътешествие, преминаващо от скорошното ѝ майчинство и създаване на нов живот, до скръбта за безсмислената загуба на несправедливо отишлите си. "The Black magnificent” е нещо повече от албум, това е преживяване, което говори за разбиранията им за музиката като начин за въздействие и апел за прояви на нежност, радост и междуличностна справедливост.
 
Children of Zeus е соул проект на двама от най-уважаваните артисти в Манчестър - Кони Кон и Тейлър Дейли. Те ще се качат на сцената на фестивала преди Акуа Нару на 26-ти юни на Арена София.
 
 
The Kobras се ражда в бурните морета на Лондон през 2020 г., съчетавайки българския източен мистицизъм и британския цинизъм. Тяхната музика носи автентичен мощен рок звук, който ще ви накара истински да се забавлявате на 24-ти юни в  Sofia Live Club. Вокалистката Деси Баева, която е родом от България и роденият в Лондон китарист Хари Такър, създадат свой собствен уникален звук, благодарение на разнородните си музикални влияния преминаващи от Джими Хендрикс до Moon Duo и Джил Скот-Херън до The White Stripes и The Beatles.
 
Lunikk е поп дуо от София, което се събира през 2019 г., но вече има достатъчно идеи, с които да сглобят цял албум, които ще чуем на най-добрата клуба сцена -  Sofia Live Club на 23-ти юни. Кристина и Дени екипират своята стая с достатъчно техника, която им позволява да започнат да строят своя "Нереален град". Кристина е зад микрофона и текстовете, докато Дени реди бийтовете/инструменталите, по които гласът ѝ върви.
 
SOFIA LIVE FESTIVAL ще се случи на 23-ти, 24-ти, 25-ти и 26-ти юни 2022 г. в Sofia Live Club и Арена София в Борисовата градина.

Свързани новини

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023

Sofia Live Festival 2023 приключи

27.06.2023