Магичната Акуа Нару ще пее на Sofia Live Festival

Втора доза интересни чужди и български артисти се включват към програмата на SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се проведе в кроя на юни в Sofia Live Club и Арена София (Колодрума) в Борисовата градина.
 
Това са Акуа Нару (Akua Naru), Children of Zeus, Lunikk и The Kobras, които се присъединяват към вече обявените изпълнители.
 
Sofia Live Festival разкри първите артисти от програмата си
 
След два напълно разпродадени концерта в София, хип-хоп любимката с неповторим глас Акуа Нару пристига заредена с още много нова музика, която българските й фенове ще чуят на 26-ти юни 2022, на Арена София.  Магетичната певица ще представи най-новият си албум "The Black magnificent", който трябва да излезе тази пролет. Проектът е в титанично сътрудничество с базираното в Бруклин дуо The Ruff Pack.

 
Песните на Акуа Нару предлагат на публиката едно музикално пътешествие, преминаващо от скорошното ѝ майчинство и създаване на нов живот, до скръбта за безсмислената загуба на несправедливо отишлите си. "The Black magnificent” е нещо повече от албум, това е преживяване, което говори за разбиранията им за музиката като начин за въздействие и апел за прояви на нежност, радост и междуличностна справедливост.
 
Children of Zeus е соул проект на двама от най-уважаваните артисти в Манчестър - Кони Кон и Тейлър Дейли. Те ще се качат на сцената на фестивала преди Акуа Нару на 26-ти юни на Арена София.
 
 
The Kobras се ражда в бурните морета на Лондон през 2020 г., съчетавайки българския източен мистицизъм и британския цинизъм. Тяхната музика носи автентичен мощен рок звук, който ще ви накара истински да се забавлявате на 24-ти юни в  Sofia Live Club. Вокалистката Деси Баева, която е родом от България и роденият в Лондон китарист Хари Такър, създадат свой собствен уникален звук, благодарение на разнородните си музикални влияния преминаващи от Джими Хендрикс до Moon Duo и Джил Скот-Херън до The White Stripes и The Beatles.
 
Lunikk е поп дуо от София, което се събира през 2019 г., но вече има достатъчно идеи, с които да сглобят цял албум, които ще чуем на най-добрата клуба сцена -  Sofia Live Club на 23-ти юни. Кристина и Дени екипират своята стая с достатъчно техника, която им позволява да започнат да строят своя "Нереален град". Кристина е зад микрофона и текстовете, докато Дени реди бийтовете/инструменталите, по които гласът ѝ върви.
 
SOFIA LIVE FESTIVAL ще се случи на 23-ти, 24-ти, 25-ти и 26-ти юни 2022 г. в Sofia Live Club и Арена София в Борисовата градина.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023