Хари Стайлс представи новия си сингъл "As It Was"

Днес носителят на Грами и световна суперзвезда Хари Стайлс обяви новия си сингъл "As It Was". 
 
Парчето е и първата премиера от дългоочаквания предстоящ албум на изпълнителя с 13 нови песни, озаглавен Harry's House, който ще излезе на 20-ти май 2022. 
 
 
Клипът, заснет миналия месец в Лондон, е дело на номинирания за Грами украински режисьор Тану Муйно. "Да режисирам видеоклип на Хари Стайлс беше сбъдната мечта за мен, той е любимият ми изпълнител. Заснемането беше много емоционално, тъй като на втория ден от снимачния процес родната ми страна Украйна беше нападната. Можете да си представите безумните чувства, които изпитвахме по време на заснемането. Аз и моят екип изляхме толкова много любов, която вярвам, че можете да видите на екрана. Това е момент, който никога няма да забравя.", споделя Тану.
 
Хари Стайлс анонсира новия си албум Harry’s House
 
Harry’s House е третият самостоятелен студиен албум на изпълнителя и първият му проект след издаването на колекцията Fine Line през 2019. Предстоящото заглавие с 13 песни е записано на множество локации в Обединеното кралство, Лос Анджелис и Токио от 2020 до 2021 в колаборация с Кид Харпуун, Тайлър Джонсън и Мич Роулънд.  
 
Хари ще бъде хедлайнер на легендарния фестивал Coachella на 15-ти и 22-ри април, където ще изпълни "As It Was" за първи път. Tова лято звездата тръгва на турне, за да представи Harry's House на стадиони и арени по целия свят, започвайки на 11-ти юни в Глазгоу.

Свързани новини

Кои са най-богатите британци до 30 г.?

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023

Удариха Хари Стайлс по време на концерт

10.07.2023

Ново видео от Хари Стайлс

04.05.2023