Бременната Риана на корицата на Vogue

В цялата прелест на напредналата си бременност, певицата Риана ще блесне на корицата на майското издание на сп. Vogue. 

Фотосесията е осъществена от майсторката на фотографията Ани Лейбовиц, и разкрива барбадоската дива броени дни преди да стане майка за първи път. 

Пред изданието Риана намеква, че ще пуска новата си музика по "съвсем различен начин". Какво означава това, скоро ще разберем, тъй като R&B изпълнителката наскоро обяви, че е готова с новия си албум. Тя обаче не разкрива датата на премиерата. Последният дългосвирещ запис на певицата - Anti излезе през 2016-та година, което е една доста сериозна пауза. През тези години обаче Риана се посвети на бизнес начинанията си в модната индустрия, които я изкачиха до второто място в класацията на най-печелившите знаменитости според сп. Forbes.

Риана е най-богатата певица, но печалбите й не са от музиката

 

Пред списанието 34-годишната Риана разбира се говори за най-важното събитие в живота си в момента - очакването на първото си  дете с рапъра A$AP Rocky. Красавицата разкрива, че детето не е било планирано предварително, и подобно на всички други жени се притеснява от раждането и емоционалния дисбаланс, който евентуално ще изпита след това.

 
 
Попитана за най-големия й страх, свързан с раждането, Риана казва: "Следродилната депресия. Ще се чувствам ли извън контрол емоционално? Това са историите, които чувам от други жени, и които ме плашат."
 
 
 
 
Въпреки тези опасения, Риана споделя, че е решена да продължи да управлява своята империя за милиарди долари, докато отглежда първото си дете: "Балансът е едно от най-големите ми предизвикателства и винаги е било така. И сега има друго човешко същество, което влиза в играта, това отново ще промени всичко.".
 
"Все пак имам бизнеси, които не се управляват сами. Майка ми се справяше с нас тримата с не толкова ресурси, с които разполагам, така че мога да го направя абсолютно.", уверена е певицата.
 
 
"Надявам се, че успяхме да предефинираме това, което се счита за "прилично" за бременнитте жени. Тялото ми прави невероятни неща в момента и не се срамувам от това", казва певицата, която разкрива наедрялото си тяло си без свян. 
 
Майското издание на сп. Vogue ще излезе на 26 април. 

Свързани новини

Какво се случва с Риана?

14.06.2024

Риана влезе в историята на музиката

04.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024