Бритни Спиърс обяви официално: "Бременна съм!"

Бритни Спиърс съобщи, че чака трето дете. 
 
40-годишната поп звезда обяви новината в Инстаграм. Тя не само разкри, че е бременна, но и съобщи, че се е омъжила за годеника си - 28-годишния актьор и модел Сам Асгари, когото нарече свой "съпруг", информира life.dir.bg.
 
Бритни Спиърс е свободна, но с това сагата не свършва
 
Бритни разказа, че забелязала промени в корема си, като първоначално просто си помислила, че е качила килограми. "И така, направих си тест за бременност... и, ами... чакам бебе", добави тя.
 
 
Певицата довери още, че била изпаднала в депресия при предишна бременност и това малко я плашело в сегашното ѝ положение. "Чувствам, че сега жените могат да обсъждат по-открито своето психическо здраве, докато са бременни и вече няма такава стигма", отбеляза тя. "Този път ще правя йога всеки ден!!! Разпространявайки много радост и любов!!!", зарече се звездата.
 
През юни миналата година Бритни Спиърс поиска от съд да отнеме попечителството от баща ѝ, който ѝ пречеше да се омъжи или да роди още деца. През ноември съдия сложи край на продължилото 13 години попечителство, позволило на нейния баща Джейми Спиърс да контролира нейния личен живот и лично имущество, оценено но 60 милиона долара.
 
Лейди Гага публично поздрави Бритни
 
Певицата има двама синове - 16-годишния Шон Престън и с една година по-малкия Джейдън Джеймс - от певеца Кевин Федърлайн, който бе неин съпруг в периода 2004-2007.

Свързани новини

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023

Скандални откровения от поп принцесата

19.10.2023

Ще има ли нов дует?

10.10.2023

Мадона подава ръка на Бритни Спиърс

25.08.2023