Бритни Спиърс обяви официално: "Бременна съм!"

Бритни Спиърс съобщи, че чака трето дете. 
 
40-годишната поп звезда обяви новината в Инстаграм. Тя не само разкри, че е бременна, но и съобщи, че се е омъжила за годеника си - 28-годишния актьор и модел Сам Асгари, когото нарече свой "съпруг", информира life.dir.bg.
 
Бритни Спиърс е свободна, но с това сагата не свършва
 
Бритни разказа, че забелязала промени в корема си, като първоначално просто си помислила, че е качила килограми. "И така, направих си тест за бременност... и, ами... чакам бебе", добави тя.
 
 
Певицата довери още, че била изпаднала в депресия при предишна бременност и това малко я плашело в сегашното ѝ положение. "Чувствам, че сега жените могат да обсъждат по-открито своето психическо здраве, докато са бременни и вече няма такава стигма", отбеляза тя. "Този път ще правя йога всеки ден!!! Разпространявайки много радост и любов!!!", зарече се звездата.
 
През юни миналата година Бритни Спиърс поиска от съд да отнеме попечителството от баща ѝ, който ѝ пречеше да се омъжи или да роди още деца. През ноември съдия сложи край на продължилото 13 години попечителство, позволило на нейния баща Джейми Спиърс да контролира нейния личен живот и лично имущество, оценено но 60 милиона долара.
 
Лейди Гага публично поздрави Бритни
 
Певицата има двама синове - 16-годишния Шон Престън и с една година по-малкия Джейдън Джеймс - от певеца Кевин Федърлайн, който бе неин съпруг в периода 2004-2007.

Свързани новини

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Бритни Спиърс не издава нов албум

05.01.2024

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023