Арестуваха гаджето на Риана на летището в Лос Анджелис

Американският рапър A$AP Rocky беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис заради инцидент със стрелба в Холивуд, случил се миналата година.
 
Раким Майърс, както е истинското име на изпълнителя, е задържан по подозрение за извършено нападение с оръжие, обявиха от полицията в Лос Анджелис в разпространено изявление, пише life.dir.bg. Рапърът, който е на 33 години, е издирван за стрелба с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021. Той е обвинен, че  след ожесточен спор е стрелял с пистолет срещу свой познат, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил медицинска помощ. Майърс заедно с още двама мъже са избягали.
 
 
Представители на рапъра не дадоха коментар по обвиненията. Няколко дни по-рано A$AP Rocky беше сниман в Барбадос с приятелката си Риана. Пред януари двойката обяви, че очаква първото си дете. 
 
A$AP Rocky за последно издаде албум преди четири години, но привлече международното внимание отново през 2019, макар и не с музика, а след като беше задържан в продължение на месец в Швеция заради улично сбиване. Тогава музикантът беше признат за виновен по обвиненията в нападение и получи условна присъда. 
 
Риана явно има предпочитан тип мъже и той е "лошото момче". Да се надяваме, че поне новата ѝ връзка няма да завърши като тази с Крис Браун.

Свързани новини

Какво се случва с Риана?

14.06.2024

Риана влезе в историята на музиката

04.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024