A$AP Rocky и Риана не се разделят

Бурята в рая между новата супердвойка е на път да се размине.
 
Писателят Луис Писано заяви в Туитър, че Риана и Роки са се разделили, защото изпълнителката го е хванала да ѝ изневерява с дизайнерката Амина Муади, добавяйки, че двамата се познават отдвна и са работили по съвместна колекция, така че връзката им "не е нова".
 
По-късно Писано се извини за разпространението на слухове, поемайки изцяло вината за грешката си. Амина Муади също отрече горещо слуховете, че с A$AP Роки я свързва друго, освен професионални отношения.
За да затвърдят любовта си (а вероятно и за да избягат от папараците), рапърът и най-богатата изпълнителка заминаха за родния ѝ Барбадос. Двойката е забелязана да излиза от международното летище Grantley Adams и се предполага, че влюбените са посетили родителите на Риана и са се подготвяли за бъдещия голям ден.
 
Бременната Риана блесна на корицата на "Vogue"
 
Щастливата новина за Риана и A$AP Rocky избухна в началото на тази година и оттогава всички следят бремеността на изпълнителката. А и тя не спира да напомня за нея - Риана буквално вкара нова мода за бременни: дрехи с разголен корем.
 
Певицата многократно е публикувана в този вид, въпреки силно напредналата си бременност. Риана споделя, че би искала да промени представите на обществото за това как трябва да се облича и държи бременната жена.

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022

Крис Браун отново на съд

31.01.2022