Мейси Грей с концерт в София наесен

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Мейси Грей ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour. 
 
Концертът ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новият студиен албум на Мейси Грей, озаглавен The Reset
 
 
Билетите за концерта на Мейси Грей и The California Jet Club в София, организиран от BGTSC, влизат в продажба в мрежата на Еventim от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.
 
Албумът The Reset e продуциран от Томи Паркър и представя Мейси Грей в най-добрата ѝ лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл "Thinking of You", през епичната оркестрална балада "You Got Away" до натрапчивото  жизнерадостно "Every Night" (с гост – рапърът Maino).
 
 
След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), The Reset се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета: барабанистът Тамир Барзилей, кибордистът Били Уес и басистът Алекс Кин. Групата, която е своеобразна расова и културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Мейси.
 
На концерта в София през есента, Мейси Грей и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума The Reset, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.
 

Свързани новини

Наближи концертът на Мейси Грей

25.10.2022

Рут Колева открива концерта на Мейси

19.09.2022

Macy Gray с нов албум наесен

30.07.2014