Концертът на Мейси Грей е утре вечер - ето последните детайли

Дългоочакваният концерт на Мейси Грей ще се състои тази сряда, 26 октомври 2022 година в зала 1 на НДК.
 
Рут Колева подгрява концерта на Мейси Грей в София
 
Суперзвездата пристига у нас със своята банда The California Jet Club, с която ще представят най-доброто от творчеството на дивата и новият студиен албум, озаглавен The Reset. За настроението на всички ще се грижи и доказалият се през годините DJ Vagro. 
 
 
Програмата за вечерта е следната:
18:30 часа – отварят вратите за публика; 
19:30 часа – Рут Колева & Band
20:30 часа – Мейси Грей & The California Jet Club
 
Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурностм уверяват BGTSC. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.
 
Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са Български пощи, билетна каса на EVENTIM на ул. "6-ти септември" 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона. 
 
Цените на билетите са от 60 до 120 лева. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и без право на седящо място.
 

Свързани новини

Рут Колева открива концерта на Мейси

19.09.2022

Мейси Грей отново у нас!

17.05.2022