Риана се завръща с нов сингъл в петък

Барбадоската звезда Риана се завръща с нов сингъл! 
 
Според мистериозен туит на Marvel, поп звездата, която през последните години стана супер успешен предприемач в модната индустрия, ще представи новата си песен, която ще бъде част от саундтрака на филма "Black Panther: Wakanda Forever". Това ще се случи този петък, 28 октомври. 
 
По-рано този месец беше съобщено, че Риана е записала две нови песни за "Wakanda Forever", включително за финалните надписи на лентата. "Black Panther: Wakanda Forever" тръгва по кината на 11 ноември. 
 

Отвъд този твърде оскъден музикален тийзър, ние вече знаем, че Риана е записала нов албум, който предстои да излезе. Той ще бъде първият от 2016 г. Ренесансът на певицата пък ще има своята кулминация на шоуто на полувремето на Super Bowl през февруари догодина. Това ще бъде първата музикална изява на звездата от пет години насам. Време, в което певицата стана майка и натрупа милиарди от инвестициите си в модната марка Fenty Beauty.

Риана е най-богатата певица

Финалът на Super Bowl ще се проведе на 12 февруари на стадиона "State Farm" в Глендейл, Аризона и ще се предава на живо по Fox. Риана ще си партнира с NFL, компанията на рапъра Джей Зи - Roc Nation, която е изпълнителен продуцент, и с новия спонсор Apple Music за осъществяването на концерта на полувремето, който през последните години се превърна в едно от най-популярните събития в света. 

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024