Световни звезди и силно българско участие в тазгодишното издание на "Нощ на звездите"

За втора поредна година шоуто на световноизвестния български артист Енчо Керязов - "Нощ на звездите", ще огрее небето над град Пловдив. 
 
Едни от най-добрите изпълнители на цирковото изкуство, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат отново на древната сцена на Античен театър - Пловдив на 1 юни от 20:30 часа. Мотото на тазгодишния спектакъл е "Детето в мен", а водещи ще бъдат актьорът Александър Алексиев и обичаната пловдивска водеща Лили Бързева. 
 
Фондация "Енчо Керязов" има за цел да подпомага и популяризира постиженията на български деца и младежи, които развиват своя талант в науката, изкуството и спорта.  На 11-тото издание на своите Годишни награди фондацията отново ще отличи номинираните таланти, в три категории – Изкуство, Образование и Спорт, които ще получат подкрепа за своята реализация.
 
Отново жителите и гостите на града ще могат да се насладят на магията на това уникално и впечатляващо шоу. 11 години най-великите имена на световния шоу елит се качват на българска сцена, в името на една велика кауза – българските талантливи деца. Уникално представление, в което световни звезди блестят в името на нашите деца.
 
В България отново пристига един от най-титулованите клоуни в света и много обичан от българите – Хуш Ма Хуш! Той обича българската публика, познава я и знае как да ѝ даде мощен заряд и отлично настроение. 
 
Следващият артист, е млад и харизматичен "диаболист", който е покорявал не една и две световни сцени. Изправял е на крака дори княжеското семейство, по време на престижния цирков фестивал в Монте Карло. Сега е тук, за да завладее и българската публика - изключителният Пиер Маршан.
 
Ще видим и великолепните братя Седеньос и техните "Ikarian Games”. За първи път на българска сцена , директно от най-престижните френски кабаретни театри, идват "майсторите на черно-белите обувки"- впечатляващите братя-близнаци Роман и Слава. Те са част от програмите на най-големите вариететни и кабаретни театри, сред които дори гигантът Crazy Horse в Париж! 
 
Великият Фреди Нок - един от най-големите екстремисти в света, носител на 22 световни рекорда, за когото височината е абстрактна величина - вече толкова много обича България, че приема каузата за българските талантливи деца като своя. Той за пореден път ще развълнува родната публика и ще предложи зрелищно изпълнение, което може да се види само на сцената на Нощ на звездите. 
 
Следващите артисти от тазгодишния звезден афиш са 4-ма много силни мъже. Номерът им съчетава изключитена сила с елеганта визия и свръхбаланс. Горди сме да представим световноизвестните балансьори Уайт Готик. Тяхното изпълнение е своеобразна история на съвременни бойци. Те идват за да покажат, че Красотата, Силата и Приятелството ще спасят света.
 
На 1-ви юни ще се насладим на съвършенния ритъм на изкуството, поднесен от Оркестъра на Опера Пловдив с диригент големият Константин Добройков. Ще се насладим на силата и съвършенния баланс на Алекс Костов. Ще се вълнуваме на музиката на обичаните P.I.F., Керана и Космонавтите, както и любимецът на много българи - актьорът и музикант Влади Михайлов, познат от сериала "Братя". За първи път режисурата на "Нощ на звездите" е поверена в ръцете на вълшебната Веселка Кунчева. 
 
По повод 1 юни организаторите са предвидили вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да се намерят в мрежата на Eventim и Grabo. Очаква ни вълшебно и наситено шоу, което ще ви изпълни с гордост и силни емоции! На първи юни деца и възрастни ще се смеят и мечтаят заедно! 

Свързани новини

Връчват наградите "Златно перо"

14.05.2023

Кейт Хъдсън става певица

13.04.2023

Слушаме все повече музика

28.11.2022

Одобриха квотите за българска музика

08.07.2022

Средствата са за наложителен ремонт

27.05.2022