Шакира и Жерар Пике: между делото за измама и слуховете за изневяра

Нямат край неволите на Шакира. 
 
Първо, преди дни стана ясно, че колумбийската суперзвезда е опасно близо до съдебен процес в Испания за данъчни измами, след като съд в Барселона отхвърли жалбата на певицата срещу повдигнатите от прокуратурата шест обвинения за укриване на данъци, информира life.dir.bg.
 
Прокурорите обвиняват 45-годишната изпълнителка, че е измамила испанската данъчна служба с 14,5 милиона евро от доходи, спечелени между 2012 и 2014.
 
Прокурорите твърдят, че тя се е преместила в Испания през 2011, когато връзката й със защитника на ФК Барселона Жерар Пике е станала публична, но е декларирала, че постоянното ѝ местожителство е на Бахамите, които са офшорна зона, до 2015.
 
А сега все повече се засилват слуховете и за разрив във връзката ѝ с футболиста, с когото се влюбиха по време на Световното първенство по футбол през 2010 в Южна Африка.
 
Двойката не е сключила брак, въпреки че 12-годишната им връзка им донесе две деца - Милан и Саша, припомня dariknews.bg. Изглежда обаче, че в момента нещата между двамата куцат, тъй като се появи информация, че Пике отново живее в ергенската си къща на в Барселона.
 
Според "El Periodico" през последната седмица няколко съседи са видели Пике да влиза и излиза от сградата. Твърди се също, че той се е наслаждавал на нощния живот в Барселона с приятеля си Рики Пуч и неговата компания.
 
Феновете не се забавиха да потърсят и подтекст в лириките на последния хит на Шакира, "Te Felicito" с Рау Алехандро: "Заради това, че те завърших, се разбих на парчета; предупреждаваха ме, но аз не обърнах внимание", пее тя. "Не ми казвай, че съжаляваш, това изглежда искрено, но аз те познавам добре и знам, че лъжеш. Поздравявам те колко добре играеш, в това не се съмнявам; продължавай с ролята си, това шоу ти подхожда. Не вярвам на тази евтина философия, съжалявам, вече не се хващам на това; не понасям двулични хора; някога си слагах ръцете в огъня за теб, а ти се отнасяш с мен като с още една своя прищявка; раната не засегна кожата ми, но ми отвори очите. Очите ми са зачервени, защото плаках толкова много за теб; а сега се оказва, че съжаляваш; звучи искрено, но те познавам добре и знам, че лъжеш…”
 
Появиха се и съобщения, че причината Пике да не е в семейното жилише е, че Шакира го е хванала с друга жена по време на шурите му партита с негови приятели, на които момичета да оставали с тях до ранните сутрешни часове. 
 
В последно време и Шакира, и Пике избягват да качват каквото и да било в социалните мрежи - нещо, което при звездните двойки обикновено не вещае нищо добро. В миналото певицата често публикуваше техни общи снимки, но за последен път това се е случило през март. 

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024