Лейди Гага преговаря за ролята на Харли Куин в "Жокера 2"

След като стана известно, че работата върху продължението на "Жокера" от 2019 година е в ход, днес разбираме, че певицата и актриса Лейди Гага е едно от първите имена, което е в разговори с "Уорнър" за ролята на приятелката на Жокера - Харли Куин.

Миналата седмица режисьорът Тод Филипс разкри, че продължението на Жокера ще носи заглавието "Joker: Folie à Deux", което в превод от френски буквално означава "Лудост за двама".  

Задава се продължение на "Жокера" с Хоакин Финикс

Филипс сподели корицата на сценария, който е написал заедно със Скот Силвър. Режисьорът пусна и снимка на актьора Хоакин Финикс, който чете текста, пушейки цигара. 

Това означава, че Финикс ще се завърне към образа, който му донесе Оскар през 2019 година. Сега The Hollywood Reporter разкрива, че предстоящото продължение на филма всъщност ще бъде мюзикъл. Съобщава се още, че се преговаря с актьорите, включително с Финикс и с Лейди Гага.

В първия филм "Жокера" Куин все още не присъства в историята. Тя ще се появи за първи път във втората част. 

Разбираемо е, че американската певица и актриса е сред първите имена за ролята на Харли Куин, психиатърката на Жокера в затвора, която в крайна сметка се влюбва в него, помага му да избяга и става негов партньор в живота и в престъпленията.

Емблематична е Харли Куин, претворена на екрана от актрисата Марго Роби в двете серии на "Отряд самоубийци" и "Хищни птици". Лейди Гага обаче също е на висота. Не само като певица, Гага вече има сериозна актьорска кариера зад гърба си, включително в награждаваните хитове "Къщата на Гучи" и мюзикъла "Роди се звезда". 

Свързани новини

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Звездата празнува годишнина от дебюта си

23.08.2023

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

15.02.2023

Гледаме "Жокера 2" през 2024-та

04.08.2022