Преслава Пейчева си подари ново парче и видео към него за рождения си ден

В навечерието на рождения си ден, Преслава Пейчева изненада своята публика с ново клубно парче и стилно видео към него.
 
Песента се казва "Така добре" и е в стил клубен поп-денс. Написана е преди пандемията, но претърпява някои промени преди  изпълнителката да реши окончателно да я запише и да заснеме видеото към нея. Преслава Пейчева търпеливо изчаква да премине ковид пандемията, за да може процесите на музикалната сцена у нас да се нормализират и да влязат отново в ритъм, за да реализира своя летен, клубен проект.
 
 
Текстът на "Така добре" е написан от самата нея. Автори на музиката са двамата с Ясен Велчев (АКАГА, ТЕ). А аранжиментът е дело на Ясен  Велчев и Борислав Бояджиев – Борче. "Много съм щастлива, че новата ми песен "Така добре" звучи и изглежда точно както исках и си представях.", споделя изпълнителката.
 
Концепцията на видеото също първоначално се заражда в главата на Преслава. "Представях си кадри на влюбената жена, в природата на по диви места и плажове, да има зеленина, море. Каквото е и парчето - лятно и ефирно. Радвам се, че открих точно този човек да го реализираме - Боян Карамфилов, който е режисьор на клипа. Запознах се с него покрай  популярни музиканти приятели, с които той работи", разказва още Преслава Пейчева.
 
След първата среща с режисьора на клипа, се оказва, че с изпълнителката са от един и същи град, и че той също е бил музикант и певец. За работата си по видеото, Преслава споделя: "С Боян се работи лесно, защото колкото аз съм напрегната и притеснена в такива моменти, той е изключително спокоен каквото и да се случва на терен".
 
Снимките на видеото са направени на Североизточното ни Черноморие. Най-голямото предизвикателство била прогнозата за времето и повтарящите се в последните седмици бури и дъждове. Но с малко повече късмет видеоклипа е реализиран по план като истински подарък за рождения ден на Преслава. 
 
Въпреки дългото ѝ отсъствие от публичната музикална сцена, Преслава Пейчева има създадени достатъчно нови песни за цял нов албум, чиято подготовка е дълъг и бавен процес, тъй като изпълнителката е в ролята и на продуцент на албума си. Отделно певицата участва като автор на песни и в албума на нашумелия Славин Славчев, който излезе тази година. 
 
Преди това пък Преслава се впуска и в един по-различен проект: получава покана да стане водещ на кулинарно предаване в телевизия за здравословен начин на живот, което се оказва приятно предизвикателство към нея самата. 

Свързани новини

Преслава Пейчева с нова песен

19.04.2023