Преслава Пейчева блясва със стил и елегантност в най-новото си видео

Стилна визия, пленяваща музика и поетичен текст разкрива Преслава Пейчева във видеото към новата си песен "Откакто ти". 
 
Талантливата изпълнителка залага на смес от чил аут, поп и денс саунд в песента, но с изненадващи етно елементи и умелото участие на Стоян Янкулов – Стунджи. Текстът на новата ѝ песен "Откакто ти" е нейно дело, както и музиката, създадена в съавторство с Ясен Велчев. 
 
"Новата посока е винаги свързана с музика и нови песни надявам се", споделя Преслава Пейчева. "Разбира се, стига да съм здрава, което е най-важното, за да осъществявам всичко това. Аранжиментът е на Ясен Велчев. А друг любим и много талантлив музикант, който взе активно участие и много помогна за облика на песента е Стоян Янкулов - Стунджи. Той свири на перкусии и дръмбой (или бръмбазък, както някои наричат този инструмент) през цялата песен. Направи и звукозаписа и целия музикален микс. Щастлива съм, защото съм работила с него по много мои песни и зная какъв голям усет има за всичко и мога да му се доверя". 
 
 
Преслава Пейчева признава, че не ѝ се налага да търси вдъхновение, защото "то просто я връхлита без да има конкретна причина", но без вдъхновение няма как да се роди нова песен. 
 
Режисьор на видеото е Боян Карамфилов, с когото работят в тандем за втори път след успешния и летен хит "Така добре". За визията си певицата се доверява изцяло на собствените си умения и усет.
 
Преслава признава, че не спира да работи върху създаването на нова музика и на нови песни, а защо не и на цял албум. Съвсем скоро ѝ предстои да бъде част от жури в международен конкурс за "поп пеене" в Ямбол и очаква лятото и новите срещи с публиката с нетърпение.

Свързани новини

Преслава Пейчева с нов проект

01.07.2022