Уилям Орбит издаде втория сингъл от предстоящия си албум

Уилям Орбит издава "Bank of Wildflowers (feat. Джорджия)" – вторият сингъл от предстоящия му албум The Painter, който излиза на 26-ти август.
 
Това е една типично красива песен от Уилям Орбит. Комбинацията от безпогрешното му продуциране и звучене и примамливия вокал на номинираната за награда "Mercury" Джорджия създава мечтаната лятна песен, която ни помага да избягаме от реалността в онези дълги летни дни.
 
 
The Painter е първият албум на Орбит от повече от осем години насам. Той трябва да излезе на 26-ти август и се оказва емоционално изразяване на изкуството за Уилям, който също така е проектирал и нарисувал обложката. Относно албума той споделя: "Бях далеч от създаването на музика в продължение на няколко години, закътан в крайбрежен град в Калифорния, рисувайки и пишейки за живота си и размишлявайки върху общи наблюдения. Когато се върнах в Лондон, вдъхновението удари с пълна сила. Чувствах същия дух, както в средата на 90-те".
 
Уилям Орбит се завърна с нов албум след повече от 8 години
 
"Приносът на артистите, които се появяват в албума, беше благословия за мен. Изследването на  нови технологии беше наистина вълнуващо. Това е един от най-добрите ми албуми. Различава е по това, че придобих разбиране за напълно нов набор от средства, благодарение на който да го представя на хората"
 
След дълъг, изпълнен с предизвикателства период на бездействие, Уилям е готов да прави нова музика: "Чувствах се безкрайно ентусиазиран, както беше за последно през 1996", възкликва той. Време, когато Уилям безспорно беше най-добрият продуцент в света и работеше с U2, Blur, Madonna, All Saints и много други.

Свързани новини

Уилям Орбит с нов албум

15.06.2022

will.i.am и W. Orbit работят с Britney

18.06.2013